Owner: Tine Ott Web Design: Martin Steve Hansen, www.mmd-stevehansen.dk Copyright: Martin Steve Hansen, www.mmd-stevehansen.dk

"Det var en fornøjelse at opleve Par Piaf synge Edith Piaf sange i Gadstrup kirke og sognehus. Vi fik alle et levende indblik i Edith Piafs liv gennem medrivende sang og fortælling. I de smukt fremførte sange og med lidt opklarende hjælp til at oversætte det franske, kunne vi mærke hvordan Edith Piaf kæmpede i sit liv med den store kærlighed, ulykkelig kærlighed, tab, sygdom, modgang og ikke mindst stormende forelskelse. Tak for det!”

Sognepræst ved Gadstrup kirke, Malene Guassora

"En koncert med "Par Piaf" er en stor musikalsk oplevelse med en medrivende fortælling. Musik og ord formidles på charmerende vis, der skabes en intim stemning, så tilhørerne føler sig tæt på sangeren og mennesket Edith Piaf"

Beboerne på plejecentret Sølund

"Tak for den smukke eftermiddag. Jeg var virkelig rørt og grebet og fortalte alle derom resten af dagen. Mon I lagde mærke til at hele Gråbrødre Torv lyttede og at jeres publikum var helt stille og henført?"

Helle Mumm, koncertgæst på Restaurant Bøf og Ost

"Par Piaf underholdt os med fortællingen om Edith Piafs forunderlige liv, og Tine Ott sang hendes dejlige sange. Det var smukt og bevægende – og der var helt stille. Efter forestillingen ville bifaldet ingen ende tage. Tak for en dejlig aften, hvor alle gik lidt gladere hjem. "

Anne Klara Bæhr, arrangementskoordinator, Albertslund Bibliotek

"Smuk og rørende musikalsk oplevelse at høre gruppen Par Piaf fremføre Edith Piaf sange - flettet sammen med anekdoter om Ediths liv fortalt på charmerende og indfølende vis"

Anne Mette Ostenfeld, koncertgæst på Tire Bouchon

"Mange tak for en super optræden i går, vi var alle meget imponerede og yderst tilfredse!"

Natalie Nigro, PR og Kommunikation, Restaurant Bøf og Ost